SHIPMENT WEATHER
Védje meg érzékeny küldeményeit a szélsőséges időjárási körülményektől

béta verzió letöltése

Azonosítsa egy pillanat alatt a kockázatos szállítmányokat

Koordinálja időjárás-érzékeny küldeményeit az időjárás-előrejelzések segítségével
Igazítsa a szállítási dátumokat a legkedvezőbb időjárási körülményekhez, így elkerülheti a termékvisszaküldést és az ebből fakadó rossz megítélést. Importálja meglévő szállítási adatait az egyszerűen kezelhető, web-alapú felhasználói felületen keresztül és a Shipment Weather automatikusan beazonosítja a kockázatos küldeményeket. A Shipment Weather olyan időjárási kritériumokon alapuló javaslatokat tesz, melyek specifikusan az Ön termékére vannak szabva.

Hogyan kezelhetem a szállítmányaimhoz kapcsolódó időjárási kockázatokat?

A Shipment Weather segítségével könnyedén megbizonyosodhat arról, hogy az egyes célállomásokon optimálisak-e az időjárási körülmények ahhoz, hogy szállítmányai tökéletes állapotban érkezzenek meg. Ezt négy egyszerű és gyors lépésben megteheti:

  1. Hozzon létre termékenkénti küszöbértékeket azon időjárási körülményekhez, melyek hatással lehetnek termékére. Pl.: magas/alacsony hőmérséklet, páratartalom, vagy esőzés.
  2. Miután importálta a várható szállítmányokkal kapcsolatos adatokat Shipment Weather-be, a rendszer elkezdi elemezni az időjárás-előrejelzési adatokat.
  3. A termék minden olyan szállítmányt azonosít, amely nem felel meg egy, vagy akár több egyedi feltételnek. Pl.: A termék extrém melegben, vagy hidegben érkezik.
  4. Módosítsa a szállítási dátumot, vagy azonosítson bármely olyan mérséklő körülményt, mellyel biztosíthatja a kockázatos küldemények optimális körülmények között való leszállítását.

Megbízható időjárási adatokra épül

A Shipment Weather-t a Visual Crossing Weather Data platformja hatja, melyet úgy terveztek, hogy az elérhető legpontosabb időjárási adatokat szolgáltassa. A Visual Crossing Weather segítségével minden egyes szállítási helyhez azonnal megtalálhatja a legpontosabb időjárás-előrejelzési adatokat és trendeket. A Shipment Weather kiválogatja és kiemeli azokat a helyeket, melyek az időjárási küszöbértékeken kívül esnek és olyan alternatívákat kínál, melyek az általunk szabott határokon belül mozognak.

Takarítson meg órákat a szállítási időben

A logisztikai igazgatók órákat spórolhatnak meg, hisz a szükséges időjárási információkat nem kell manuálisan keresgetniük, azok már rendelkezésükre állnak. Továbbá elkerülhetik a számtalan termékvisszaküldést és az ebből fakadó rossz megítélést, vagy az ügyfelek elvesztését.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?