Operatív földrajzi információs rendszer üzleti intelligencia megoldásokhoz


A Visual Crossing térképek és egyedi vizualizációk vezető szolgáltatója Üzleti Intelligencia megoldásokhoz. Hasznosítsa azonnal Üzleti Intelligencia beruházását földrajzi trendek beazonosításával, mellyel pénzt takaríthat meg, növelheti profitabilitását és csökkentheti a kockázatokat. A Visual Crossing térkép szolgáltatása interaktív és kiváló minőségű térképeket szolgáltat prezentációihoz, melyek lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt átlásson több száz oldalnyi adatot.

A Visual Crossing teljes körű térképes megoldást nyújt Üzleti Intelligencia szoftverekhez. Tökéletes összhangja egy könnyen használható térképes vezérlésnek és egy erőteljes vállalati földrajzi információs rendszernek (GIS- Geographic Information System).

A Visual Crossing felülmúlja a mashup-okat és a hagyományos GIS rendszereket, és olyan üzleti megoldásokat kínál, melyek növelik a teljesítményt: ügyfelek felkutatása, értékesítési területek kijelölése, üzletek helyének meghatározása, demográfiai elemzések, trendelemzés, időszaki összehasonlítások és még sok más.Fedezze fel a Visual Crossing megoldás erősségeit A Visual Crossing segítségével könnyedén beazonosíthat földrajzi trendeket, mellyel pénzt takaríthat meg és növelheti profitabilitását.

Tekintse meg az online demókat, vagy jelentkezzen a Visual Crossing élő bemutatóira.


A Visual Crossing térkép szolgáltatását már az alapoktól úgy tervezték, hogy megfeleljen az üzleti intelligencia alkalmazások térképes megjelenítésével szemben támasztott követelményeknek. A Visual Crossing és a MicroStrategy az iparág legjobb BI megoldás és térkép integrációja. A felhasználóknak nincs tudomásuk arról, hogy egy külön eszközt használnak, ugyanakkor olyan elemzési funkcionalitást élvezhetnek, melyek alap esetben egy BI megoldásban nem állnak rendelkezésre. A vizualizációs architektúra szíve a térinformatikai szerver, mely a hatékony vizuális elemzésekhez a vállalati felhasználók és adatok skálázhatóságát biztosítja interneten való használatra és mobil felületekre is.

Mobile

A Visual Crossing Mobile rugalmas és gazdag architektúrán alapszik, mely az erőteljes, mobil
eszközökre optimalizált Visual Crossing alkalmazás segítségével biztosítja a kritikus BI adatok megjelenítését.

A legfrissebb termékbemutató videók eléréséhez kövesse a Visual Crossing YouTube csatornáját, melyet az alábbi linkre kattintva érhet el:

Visual Crossing YouTube Channel

Cloud

Skálázható, biztonságos megoldás, melyet desktop-járól kezelhet.
Nincs szükség további IT infrastruktúrára.