Újabb elismerés a Jedox-nak

Nemrégiben a Gartner® Magic Quadrant™ for Financial Planning Software című jelentésben ismerték el a Jedox előnyös tulajdonságait, most pedig újabb babérokat arathat, a szoftver ugyanis helyet kapott a Gartner Critical Capabilities jelentésben is: a Jedox az ötödik helyezést vívta ki magának az Improved Operational Visibility and Management (működési átláthatóság és menedzsment) vonatkozásában.

A Gartner Capabilities jelentés a Magic Quadrant™ jelentést egészíti ki, annál azonban mélyebb betekintést enged a szolgáltató vállalatok termékkínálatába és szolgáltatásaiba. Míg utóbbi szerepe, hogy pozicionálja az adott szoftvergyártót a piacon, előbbi az alaposabb megismerést teszi lehetővé. A kutatás olyan piaci, illetve termék és szolgáltatás áttekintést ad, amely hatékony alkalmazható a technológiai döntések meghozatalakor.

A Jedox most ebben a jelentésben vívott ki magának előkelő pozíciót és pontszámokat. A hatékonyság tekintetében 5 pontból 3,67-et kapott a szoftver, a működési átláthatóságot és menedzsmentet 5 pontból 3,9-re értékelték, a komplex üzleti környezet vonatkozásában pedig a maximális 5 pontból 3,55-öt szerzett.

Az újabb elismer egy előrelépés és azt igazolja, hogy a Jedox jó úton halad afelé, hogy a világ egyik legjobban integrálható tervezési és teljesítménymenedzsment platformjává nője ki magát.

A blogposzt a Jedox cikke alapján készült,

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?