Ismét piacvezető a MicroStrategy az idei BARC Score elemzés alapján

Áttekintés

A BARC (Business Application Research Center) Európa egyik vezető független, üzleti intelligenciára (Business Intelligence/BI) és analitikára szakosodott üzleti szoftverelemző cége. Az idei a 10. kiadás, amely a modern vállalati üzleti intelligencia- és analitikai platformok vezető nemzetközi gyártóit értékeli átfogó kritériumok és ügyfélértékelések alapján.

A BARC Score a vezető gyártók erősségeit és kihívásait elemzi, amelyek jelentős értéket nyújtanak azoknak az ügyfeleknek, akik olyan vállalati BI- és analitikai platformot kívánnak bevezetni, amely a szervezet egészére kiterjedően támogatja az igényeket, nem csak a csapatok szintjén.

Kritériumok

Befogadási kritériumok

Ahhoz, hogy egy szállító figyelembe vehető legyen, nagy hangsúlyt kell fektetnie az üzleti intelligencia, az analitikai funkciók és a szolgáltatás nyújtására, például formázott jelentések, dashboardok, elemzések és ad hoc lekérdezések, fejlett és előrejelző analitika, valamint önkiszolgáló BI & analitika.

Ezen túlmenően a szállítónak legalább 15 millió eurós éves licencbevételt kell elérnie, legalább két különálló földrajzi régióban.

Értékelési kritériumok

Az egyes szállítók értékelése két dimenzió, a portfólió adottságai és a piaci kivitelezés alapján történik.

Portfólió adottságai: Szabványosított tartalom, adatok, infrastruktúra, elemzések (beleértve a fejlett analitikát), portfólió és felhasználói támogatás.

 


Portfólió képességek - kritériumok és súlyozás

 

Piaci kivitelezés értékelési szempontjai: üzleti intelligencia és analitikai platform kínálat, a termék piaci terjesztése, termékstratégia, ügyfélelégedettség, pénzügyi adatok, fejlesztés, földrajzi lefedettség, ökoszisztéma, értékesítési stratégia, szervezeti erősség és marketingstratégia.

 


Piaci kivitelezés - kritériumok és súlyozás

 

Eredmények

Az összes kritériumra és az összes szállítóra vonatkozó egyedi értékelések kiszámítása két pontszámot eredményez minden egyes vállalatra vonatkozóan (portfólió adottságainak pontszáma és piaci kivitelezés pontszáma), amelyeket a megfelelő tengelyen ábrázolnak, így a szállítók végső eredménye az alábbi BARC Score diagramon látható.

 

 

MicroStrategy a piacvezetők között

A piacvezetők olyan jól bejáratott gyártók, akik technológiai innovációval és stratégiai felvásárlásokkal, valamint erős ügyfélkezeléssel és komoly tapasztalatokkal erősítik a piaci elfogadottságot. Nagy elismertségű portfóliójuk a technológiák és szolgáltatások széles skáláját öleli fel. Általában nagy piaci részesedéssel rendelkeznek.

A MicroStrategy erősségei

Egyetlen integrált platform a formázott jelentések, dashboardok, elemzések és analitikai alkalmazások felépítéséhez, jó teljesítménnyel nagyobb környezetekben is.

A harmadik féltől származó analitikai eszközökhöz való csatlakoztathatóság biztosítja a hozzáférést a szemantikus grafikonokhoz.

Az új AI eszköz, az Auto, a MicroStrategy szemantikus grafikonját használja az adatok biztonságának és integritásának biztosítása érdekében. A különböző felhasználói típusoknak megfelelő funkciókkal az Auto lehetővé teszi, hogy a felhasználók természetes nyelven tegyenek fel kérdéseket, és azonnali válaszokat kapjanak.

A HyperIntelligence lehetővé teszi, hogy a meglévő alkalmazásokon, termelékenységi eszközökön keresztül, egyetlen átkattintás nélkül hozzáférhetőek legyenek az összefüggő információk, személyre szabottan, bármely felhasználó számára.

A dashboardok modern, válaszkész és interaktív alkalmazásokat kínálnak, amelyek a vizualizációkat és jelentéseket könyvszerű fejezet- és oldalformátumban jelenítik meg.

Az értékelési folyamat eredményei alapján a MicroStrategy továbbfejleszthető lenne még fejlettebb analitikai képességekkel és automatizált funkciókkal, amelyek mind segíthetik a felhasználókat az adatok gyorsabb és könnyebb elemzésében.

Összegzés

A MicroStrategy víziója az, hogy a mesterséges intelligencia-alapú MicroStrategy ONE platformon keresztül minden ügyfél számára intelligens dashboard- és jelentéskészítést, valamint elemzési képességeket biztosítson, kiszolgálva így számos különböző felhasználói igényt.

Ha kíváncsi arra, hogy a MicroStrategy hogyan segíthet Önnek és vállalkozásának a fejlődésben és a hatékonyság növelésében, forduljon hozzánk, szívesen adunk tanácsot.

(Forrás: BARC Score Enterprise BI & Analytics Platforms, July 2024)

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?