MicroStrategy 2020: A vállalati elemzés új korszaka

A Február 4-6 között Floridában, az Universal Orlando Resortban megrendezett MicroStrategy World 2020 konferencián mutatták be a MicroStrategy elemzési platform legújabb kiadását, a MicroStrategy 2020-at. Az eseményen résztvevők exkluzív betekintést nyerhettek a MicroStrategy 2020 és a Hyperintelligence legújabb funkcióiba, képességeibe.

 

MicroStrategy 2020: Skálázhatóság és gyorsaság szempontjából a legjobb választás a jövőbiztos vállalati elemzéshez!

 

Az új verzió több száz átalakító képességet és fejlesztést kínál a vállalat minden tagja számára, hogy egy felhőre optimalizált, nyitott vállalati platformon fedezhessék fel a legmodernebb elemzési technológiát. A Hyperintelligence azonnal hasznosítható információkat szállít a vállalatoknak közvetlenül e-mailben,táblázatokban, naptárakban, népszerű üzleti alkalmazásokban és mobil eszközökön. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a számukra fontos információkhoz, például az ügyfelekről, vagy termékekről egy kártya formájában hozzáférjenek és közvetlenul a kártya dinamikus linkjén keresztül azonnal cselekedni tudjanak. 

hyperintelligence

 

„Hiszünk abban, hogy a MicroStrategy 2020-ban minden megvan, amire egy intelligens vállalatnak szüksége lehet a nagy teljesítményű, felügyelt és biztonságos alkalmazások létrehozásához, melyek kompromisszumok nélkül skálázhatók.”- nyilatkozta Michael Saylor, a MicroStrategy Inc. vezérigazgatója. „Az új év a Hyperintelligence korszak eljövetelét is meghozta, amely 30 éves történetünk alatt az egyik leggyorsabban növekvő termékünk. A Hyperintelligence ott működik, ahol a felhasználók dolgoznak- a termelékenységi és webes alkalmazásokban, melyeket az emberek nap mint nap használnak."

 

További információk >>

 

Hyperintelligence >>

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?