Képezd magad a Bixperttel: megjelent a BixpertPlusz harmadik füzete

Az adattudomány, az adatelemzés, az üzleti intelligencia világa a témában laikusok számára távoli univerzumnak tűnhet. Márpedig a jövő a BI és az adattudomány irányába mutat, így nem árt némi alaptudást felszedni és kialakítani egy olyan szemléletmódot, amire a későbbiekben építkezni lehet. A Bixpertnél ezt a célt szeretnénk szolgálni a BixpertPlusz ingyenesen letölthető, edukáló, szemléletformáló füzeteivel.

Mi az a BixpertPlusz?

A BixpertPlusz nem más, mint cégünk szellemisége, a munkánk, a tudásanyagunk a nagyvilág számára is érthető formába öntve. A szakértőink által összeállított e-füzetek lényegretörőek, olvasmányosak, hitelesek, könnyen érthetők és hozzájárulnak az érdeklődők és a követőink BI tudásának gyarapításához. A füzetek ingyenesen tölthetők le az alábbi weboldalról.

Megjelent a harmadik füzet

Az adatmennyiség folyamatosan növekszik, ahhoz azonban, hogy ez előny legyen és ne hátrány, olyan eszközökre van szükség, amik képesek felülkerekedni az adatok tengerén és meglovagolni a méteres hullámokat is. Az Excel jó, de ilyen helyzetben már nem elég, többre és erősebbre van szükség. Például a Jedoxra! Sorozatunk harmadik felvonásából megtudhatod, hogyan élhetsz túl az adattengeren!

Miről szól az első két füzet?

A BixpertPlusz sorozat első füzete az adattisztítás témáját dolgozza fel. Ez egy olyan folyamat, amit általában az adatokkal dolgozók nem kedvelnek, a megfelelő eredmény érdekében azonban elengedhetetlen lépés.

A második füzet a döntéshozatal tematikájára épül. Hány döntés hozunk meg naponta? Hogy lehet ezeket megalapozni? És hogy jönnek ide a csimpánzok? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a füzetből!

A BixpertPlusz sorozat folyamatosan bővül, időről időre új elemeket, témákat dolgozunk fel. Bár a harmadik füzet még csak most jött ki, a következő, negyedikre sem kell már sokat várni!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?