Jeles évfordulóhoz érkeztünk: márciusban lettünk 20 évesek!

2020. március 27- Fontos és meghatározó dátum ez az életünkben, hiszen ekkor lettünk 20 évesek!

20 év hosszú idő egy szervezet életében: akadtak bőven kihívást jelentő pillanatok, vicces sztorik, sikerek és persze nehézségek, vagy bizonytalanságok is. Számos ügyfél, sikeres projekt, a világ legjobb technológiai megoldásai. Hogyan jutottunk el idáig? Következzék egy kis történelmi visszatekintés.

A cég alapítói az OLAP fogalmának 1995-ös hazai megjelenése óta dolgoznak BI tanácsadóként. A Bixpert 2000-ben kezdte meg működését, akkor mindössze három fővel. Hozzáértésük bizonyítéka, hogy a cég építette fel Kelet-Közép Európa akkoriban egyik legnagyobb telekommunikációs Business Intelligence rendszerét MicroStrategy platformra a Pannon GSM Rt.-nél. Ez volt az első nagy projektünk.

Az alapítók bíztak tudásukban, vágyaikban és egy olyan professzionális tanácsadó cég felépítését tűzték ki célul, amely az üzleti intelligencia és a kapcsolódó területek (adattárház-tervezés és -megvalósítás, analitikus CRM, adatbányászat) magyarországi piacán élenjáró szerepet tölthet be. Azóta eltelt kereken 20 év, amely alatt a magyarországi BI piac egyik meghatározó, megbízható szereplőjévé váltunk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Magyarország legnagyobb vállalatait köszönthetjük ügyfeleink között. A névválasztás is ezt erősíti: BI területen eXPERT.

Tanácsadóink sokrétű technikai tapasztalata a különböző iparágakban (távközlés, FMCG, kereskedelem, gyártás, logisztika…) szerzett üzleti tudáson kívül pontos, megbízható, minőségi, lelkiismeretes munkavégzéssel és folyamatos tanulással egészül ki. Szerintünk ezeknek az optimális elegye adja azt a pluszt, amire ügyfeleink számítanak tőlünk és ami megalapozza a több évre szóló folyamatos munkakapcsolatot.

Megértettük, hogy növekedésünk és túlélésünk egyetlen módja a folyamatos fejlődés. Sokat tanultunk és tapasztaltunk az elmúlt években, azóta a technológia is rengeteget változott. Több mint 20 évvel az alapítás után a cég fejlődése nem veszített lendületéből. Továbbra is keményen fogunk dolgozni azért, hogy megfeleljünk az elvárásoknak és támogassuk ügyfeleinket adataik megértésében, hogy okosabb és gyorsabb döntéseket hozhassanak és versenyképesebben működhessenek.

20 éve ezt csináljuk, ez a szenvedélyünk.

Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani minden volt és jelenlegi alkalmazottunknak, akik az elmúlt 20 évben tehetségüket kölcsönözték a Bixpert-nek: köszönjük kitartásotokat, szenvedélyeteket, professzionalizmusotokat, szakértelmeteket! Nélkületek nem ment volna. Külön köszönetet szeretnénk mondani partnereinknek, és ami a legfontosabb: köszönjük ügyfeleleinknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk és kitartanak mellettünk!

„A Bixpert egy remek munkahely tehetséges munkatársakkal és olyan vidám légkörrel, mely minden nap motivál. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan vállalatnál dolgozhatok, mely a legújabb, leginnovatívabb technológiákat és szolgáltatásokat szállítja Magyarország legnagyobb vállalatai számára, hogy segítse őket a gyorsabb és jobb üzleti döntések meghozatalában. Örülök, hogy ennek én is részese lehetek! ”- (Tóth Szilárd, principal consultant)

A jelenleg kialakult helyzethez is sikerült gyorsan alkalmazkodnunk! Ügyfeleink, partnereink, munkatársaink, szeretteink védelme érdekében kollégáink feladataikat otthonról végzik. Minden olyan eszközzel és eléréssel rendelkeznek, amellyel változatlan színvonalon és eredményekkel láthatják el feladataikat. A projektek fennakadások nélkül folyamatosan haladnak tovább a megszokott ütemben.


Vigyázzanak magukra, egymásra!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?