A 2018-as Gartner Magic Quadrant egyetlen „kihívóként” pozícionálta a MicroStrategy-t

A 2018-as Gartner Magic Quadrant a kihívók négyzetében pozícionálta a MicroStrategy-t

 

A Gartner idei mágikus négyzetében (Magic Quadrant) egyetlen „kihívóként” pozícionálta a MicroStrategy-t elemző és üzleti intelligencia platform kategóriában. Ez a helyezés elismeri a MicroStrategy vevőinek fokozódó elégedettségét és a 2017-ben kiadott izgalmas termék innovációkat. A MicroStrategy helyezése a mágikus négyzetben igazolja, hogy küldetésük -a legjobb intuitív, vizuális elemzések és bizonyított vállalati képességek szállítása- egybecseng az ügyfelek igényeivel és valódi eredményekhez vezet.

 

A MicroStrategy a PowerBI-al, Tableau-val és Qlik-kel együtt részt vett március 4-én (vasárnap) a 2018-as „Gartner Data & Analytics Summit-en, a „modern BI és elemző platform” témában zajló BI Bake-Off-on, Grapevine-ban (Texas). Ezen a panelbeszélgetésen bemutatták a MicroStrategy képességeit és funkcióit.

 

A 2018-as évben -erre az eredményre építve - újabb lendületet vesz a cég. A MicroStrategy „intelligens vállalkozás” elképzelése egy ütemtervet ad az ügyfelek kezébe szervezetük átalakításához big data elemzésekkel, irányított adatfelderítéssel, mobil alkalmazásokkal és még sok mással.

 

Tovább a jelentéshez >>

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?