Gartner 2018- "Critical Capabilities for Analytics and Business Intelligence" jelentés

Örömmel osztjuk meg a Gartner 2018-as „Critical Capabilities for Analytics and Business Intelligence” jelentésében szereplő értékelését a MicroStrategy 10 platformról, mely a 2018-as, „Analytics and Business Intelligence” Gartner felmérés kiegészítéseként jelent meg. Az új jelentés részletes összehasonlítást nyújt és kiértékeli minden egyes platform erősségeit, gyengeségeit és a vállalható kompromisszumokat.

 

Büszkén jelentjük be, hogy a 22 versenytársat felvonultató mezőnyben az öt használati eset közül az alábbi háromban szerezte meg a MicroStrategy a legmagasabb pontszámokat: „Agile centralized”, „Decentralized”, „Governed”. A 2. legmagasabb pontszámot kapta „Extranet Deployment” és a 4. legmagasabbat „OEM or Embedded Analytics” használati esetekben. Ezek az eredmények is igazolják a MicroStrategy idei Gartner Magic Quadrant-ban elért „Egyedüli kihívó” pozícióját.

 

Az alábbi linkre kattintva letöltheti a Gartner 2018-as, „Critical Capabilities for Analytics and Business Intelligence” jelentését és megtekintheti, hogy a MicroStrategy mire képes versenytársaihoz képest.

 

Jelentés letöltése >>

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?