Fertőzésábrázolás és üzleti intelligencia egy helyen

Két hónapig ingyen használhatják a HyperIntelligence megoldást.

A koronavírus-járvány idejében elöntik Önt a hírek, a bennük szereplő adatok? Ha úgy érzi, nem igazodik ki a naponta megjelenő adatok tengerében, nyugodjon meg! Valószínűleg nincs egyedül.

Robbanásszerűen növekszik ugyanis az adatközlés, de azok értelmezéséhez az emberek legtöbbször nem kapnak elegendő segítséget. Pedig egy látványosabb adatábrázolás, egy erre (és még többre!) képes szoftver sokat lendíthet a megértésben.

Ilyen például az idén 20 éves Bixpert Kft. (www.bixpert.hu) által forgalmazott MicroStrategy elemzőplatform. Érdemes megnézni például, hogyan ábrázolja a koronavírus terjedését az egész világ által ismert John Hopkins Egyetem adatai alapján egy 16 oldalas, interaktív felületen: kattintson ide

Nagyon hasonló a helyzet az üzleti területen is. A megfelelő értelmezéshez okos megoldások kellenek. Az előbb mutatott vizualizáció „felelőse”, a MicroStrategy olyan fejlett elemzést tesz lehetővé, amely felhasználóbarát módon ábrázolja az adatokat – hogy végül jó döntések születhessenek.

A jelen helyzetben óriási nyomás nehezedik a kereskedőkre is, amely bizonyos árucikkek iránti megnövekedett keresetet jelenti. Éppen ezért a Bixpert Kft. vállalja, hogy a MicroStrategy HyperIntelligence megoldását a nála jelentkező cégeknél, vállalkozásoknál ingyen bevezeti, melyet a válság idején (legkésőbb a bevezetéstől számított két hónapig) ingyen használhatnak. Emellett ingyenes online oktatást és a bevezetés ingyenes támogatását is biztosítja.

A HyperIntelligence (https://www.microstrategy.com/us/product/hyperintelligence) egy olyan megoldás, amihez nem kell kiépíteni egy robosztus hátteret és bármilyen (Chromium alapú) böngészőben működő felhasználói felületet intelligensebbé tud tenni.

Pillanatok alatt releváns információkhoz juttatja a vezetőket, ügyfélszolgálatosokat, logisztikai szakembereket. Ezen felül beépül bármilyen web felületbe (pl. Salesforce, Monday, ERP-rendszerek stb.).

„Közös érdekünk, hogy a jelenlegi válságban minél több vállalat talpon maradhasson. A mi szerény eszközeinkkel így szeretnénk segíteni a hozzánk fordulókat.” – mondta el Bánkuti Zoltán, a Bixpert Kft. alapító ügyvezetője.


További információért és jelentkezésért keresse:
Horváth Péter (Bixpert Consulting Ltd.)
+36 (30) 839 9484

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?