Pénzügyi Adatvizualizációs Verseny

A FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ a Fundamenta Lakáskassza Zrt. és a Bixpert Kft. szakmai támogatásával Adatvizualizációs versenyt szervez. A verseny döntője a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre 2019. február 28-án.

 

Versenyünkön új, izgalmas formában bontakoztathatja ki tudását és mutathatja meg magát. Kombinálhatja közgazdasági, informatikai, adatelemző és vizuális képességeit, hogy adatelemző szupersztár legyen!

 

A Fundamenta biztosítja a versenyhez az anonimizált adatokat, melyeket elemezni, vizualizálni kell. Kíváncsiak vagyunk rá, milyen összefüggéseket találnak Önök az adatokban és hogyan tudják azokat megmutatni! Vajon milyen összetételű igazából pl. az ügyfél és hitelállomány? Mire lehet következtetni az adatokból? A résztvevők használhatnak nyugodtan külső adatforrásokat is, kapcsolják azokat az általunk adott adatokhoz, hogy még több rejtett összefüggésre fény derüljön! A legjobbak számára további együttműködési lehetőségek nyílnak meg világszínvonalú BI csapatunkkal.

 

A MicroStrategy magyarországi nagyköveteként a Bixpert is büszkén támogatja az üzleti intelligenciával és adatelemzéssel kapcsolatos egyetemi programokat. Ezért a versenyhez az iparág vezető elemző és adatfelderítő eszközét biztosítjuk teljesen ingyenesen. Támogatásként pedig a több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat, hisz a felkészülés során témába vágó oktatással is segítjük majd Önöket. Ismerje meg a MicroStrategy-t és ha érez magában elég kreativitást, szívesen bemutatná elemzési tudását és adatvezérelt meglátásait, akkor jelentkezzen a versenyre!


A verseny mindenki számára nyitott és mindenki számára hasznos lehet, aki az adatelemzés és vizuális adatfelderítés irányába szeretné továbbfejleszteni tudását. Célja, hogy a lakástakarékpénztári adatok innovatív felhasználásával az indulók új ötletekkel álljanak elő és új összefüggésekre világítsanak rá.


A versenyzők a maradandó élmények, a hasznos tapasztalatok és gyümölcsöző kapcsolatok mellett számos értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak.

 

Vegyen részt a Happy Data Day programján (nem csak versenyzőként) Meetup

 

Versenykiírás >>

 

GYIK >>

 

Nevezés >>

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?