A Jedox rendszer előnyei - Kódolva a hatékonyság

A modern vállalatok legfontosabb jelszava a hatékonyság. Minél több munkát kell elvégezni a lehető legmagasabb minőségben a lehető legrövidebb idő alatt. Ehhez szerencsére a korszerű technológiai megoldások mankót nyújtanak. Olyan biztos alapot, hátteret adnak, amire lehet építkezni, amivel lehet tervezni. A Jedox például abban segíti a cégeket, hogy egyszerűbbé teszi a tervezést, az elemzést és a jelentések elkészítését. Mindezt a mesterséges intelligencia az elemzések és a felhő alapú technológia segítségével éri el. Nézzük, hogy reformálja meg a vállalati teljesítménymenedzsmentet a Jedox!

Mi a Jedox?

A Jedox egy olyan szoftver, ami az üzleti intelligencia segítségével egy platformon jeleníti meg azokat az adatokat, mérőszámokat, amelyek a vállalat teljesítményének értékeléséhez elengedhetetlenek.

Jedox

Segítségével lehetővé válik a stratégiai gondolkodás, a pénzügyi tervezés, az előrejelzés készítése és mindehhez csupán egyetlen platformot kell használni, a Jedox-ot. A rendszer hatalmas előnye, hogy a szervezet működésére komplex rendszerként tekint, így minden szakterület a HR-től az értékesítésig megtalálhatja azt a felületet, ami a hatékonyság növeléséhez szükséges. Így a különböző szakterületek egyetlen üzleti keretrendszer, egyetlen logika mentén építhetik fel tevékenységüket. Magyarul a Jedox a tervezés, elemzés és jelentéskészítés közös nevezőjét adja, egy olyan közös hangot, ami lehetővé teszi és elősegíti a részlegek egymáshoz csiszolását, összehangolását.

Jedox és az Excel

Az Excel táblák a legtöbb dolgozó számára rengeteg fejtörést okoznak: megvannak az adatok, elérhetők és áttekinthetők, ez azonban kevés ahhoz, hogy következtetéseket lehessen levonni. A Jedox rendszer lehetőséget kínál az Excel táblák és egyéb adatforrások integrálására, amelyek aztán egy adatbázisban egyesíthetők, munkafolyamatok és adatfelügyelet rendelhetők hozzájuk.

Honnan ered a Jedox?

Kristian Raue alapította a céget 2002-ben, ami ma már akkorára duzzadt, hogy 200 főt foglalkoztat. A szervezet 2008-ban alakult át részvénytársasággá, a fényes karrier pedig csak ezután következett! 2014-ben felvásárolta a Reboard szoftvercéget, majd egy évvel később a Naked Data szoftvercéget is. 2015-ben irodát nyitott Bostonban, majd Szingapúrban, Sindney-ben, Melbourne-ben és Seattle-ben is a meglévő irodák mellett, amelyek Frankfurtban, Düsseldorfban és Párizsban találhatók.

A Jedox szoftvereit már 140 országban használják és 26 nyelven érhetők el!

Jedox modellek és a Marketplace

A Jedox a cégek számára óriási rugalmasságot biztosít. A modellek olyan előre integrált alkalmazások, amik segítik a tervezést végző megoldások létrehozását. Ezek valójában aduászok, mivel előre kidolgozott üzleti logikákat, modelleket, folyamatokat és feladatokat tartalmaznak. Így a cégnek nincs más dolga, mint saját profiljára szabni a kész megoldásokat.

A Jedox modelleket a Marketplac-en lehet beszerezni, itt lehet válogatni az elérhető csomagok között.

Mesterséges intelligencia útján

A mesterséges intelligencia, a prediktív elemzés és a felhő alapú technológia egy igazán modern, a trendeket követő vállalat számára ismerősen csengő fogalmak. Szerencsére ma már a legtöbb cég számára könnyedén elérhetők ezek a megoldások, így csupán döntés kérdése, hogy valaki él velük, vagy sem. A Jedox AIssested komplex rendszerében ezek a technológiák jelen vannak, ezek teszik lehetővé az intelligens döntéstámogatást és az automatizációt.

Kéznél, mindenhol: az app

A mobilitiás, a távoli munkavégzés egyre nagyobb dolgozói igény, amiből a cég is profitálhat. Ez azonban csak akkor tud jól működni, amennyiben a megfelelő infrastruktúra és technológiai háttér biztosított.

A Jedox mobil applikáció azonnali hozzáférést biztosít a dolgozók számra bárhol is legyenek, mindössze egy okostelefon vagy egy tablet kell hozzá. Az app iOS ás Android rendszerre is elérhető, így garantálható, hogy senki ne essen el az app letöltésének lehetőségétől.

Jedox előnyei

A Jedox egy igen korszerű megoldás, ami a versenytársakhoz képest számos előnnyel bír. Nézzük, miért érdemes emellett dönteni!

Rugalmasság

A szervezetek akkor tudnak gyorsan reagálni a hirtelen felmerülő igényekre, ha minden elemükben a rugalmasságot képviselik. A Jedox egy olyan könnyen variálható platform, ami választ ad a váltakozó összetettségű kihívásokra.

Könnyű integrálás

Az adatok a szervezet csiszolatlan gyémántjai. Ezek azonban akkor bukkannak a felszínre, ha láthatóvá, kezelhetővé válnak. A Jedox integrációs eszközeinek segítségével játszi könnyen lehet csatlakozni az adatforrásokhoz.

Választható felhasználói élmény

A rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználó maga válassza ki, hogy a megszokott Excel struktúrában vagy az intuitív web és mobil appokban szeretne dolgozni.

Profi teljesítmény

A GPU és a memória alapú számítási megoldásoknak köszönhetően valós idejű elemzések készíthetők. Ez a gyorsaság alapjaiban határozhatja meg a mindennapi munka menetét, a döntéseket.

Mindenhol ott van

A szoftver megfelel az azonnaliság követelményének abból a szempontból, hogy ott és akkor lehet elérni a céges adatokat és információkat, amikor és ahol szükség van rájuk.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Jedox-ban rejlő lehetőségeket, akkor jó helyen jársz. A Bixpert a világ legjobb BI szoftvereivel dolgozik, így például a MicroStrategy-vel és a Jedox megoldásaival. Előbbi ahhoz segít hozzá, hogy miként lehet a folyamatokat intelligenssé tenni és még többet kihozni az adatokból, a Jedox pedig a vállalati teljesítménymenedzsmentben nyújt kiváló megoldást.

Kíváncsi vagy, hogyan alkalmazzuk ezeket az elsőrendű technológiákat?

Kattints, és megtudhatod!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?