A felhasználók egyik kedvence lett a Jedox

Vezető helyen végzett a Jedox a felhasználói véleményeket összesítő G2 2022-es téli jelentésében. A felhasználók különösen nagyra értékelték a szoftvert a szilárd piaci jelenlét és a vállalati teljesítménymenedzsment tekintetében, de az értékesítésmenedzsment, a költségtervezés, az előrejelzések és a pénzügyi elemzés vonatkozásában is szép pontszámokat ért el.

A Bixpert által is alkalmazott Jedox szoftver a felhasználói értékelések tekintetében jól szerepelt a G2 2022-es téli felmérésén, ezzel a legjobbak közé került. Nézzük, mit kell tudni róla, és miért kedvelik a felhasználók!

A Jedox

A Jedox egy vállalati teljesítménymenedzsment platform, ami az üzleti intelligencia eszköztárára támaszkodva teszi egyszerűvé a tervezés, az előrejelzés, a döntéstámogatás, az adatelemzés, az értékesítés és a humánerőforrás-allokáció folyamatait. A business intelligence segítségével egyedülálló elemzéseket készít, emellett nagy teljesítményű, több dimenziós modellezésre is képes.

A program jól illeszkedik és működik együtt az Microsoft Excellel, ami hatalmas fegyvertény, tekintve, hogy a vállalatok legnagyobb százalékánál az Excel a fő adatbáziskezelő. A Jedox lehetővé teszi, hogy az Excel táblákat egy gombnyomással integráljuk és ugyanígy járhatunk el más adatforrásokkal is. Az integrációt követően a táblák egyesíthetők egy adatbázisban, munkafolyamatok rendelhetők hozzájuk és adatfelügyelettel is el lehet az adatbázisokat látni.

A Jedox az egész szervezetet egy rendszerként kezeli, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egyetlen keretrendszeren belül tudják a különböző egységek elvégezni a tervezési feladatokat, az előrejelzéseket, a riportolást. Ez különösen fontos, hiszen így lesz a részekből egész, egy működő vállalkozás.

Jelenleg a szoftver 140 országban több mint 2300 szervezet használja a felhőben és egyéb eszközökön.

Milyen előnyei vannak a Jedox-nak?

Jedox

A gyártó saját elmondása szerint - és ahogy látjuk, ezt majd a felhasználói vélemények is visszaigazolják- a Jedox az alábbi előnyökkel van felvértezve.

  • Könnyű kezelni: A szoftver logikusan felépített, éppen ezért még a kevésbé tapasztalt emberek számára is intuitíven kezelhető. A felületek és fülek között szinte lehetetlen elveszni, az egyes funkciókat pedig egyszerű megtalálni.
  • Nagy kapacitású: A Jedox képes a valós idejű számításokra. Hogy hogyan? A GPU és a memória alapú megoldásoknak köszönhetően gyors és megbízható számításokat végez.
  • Rugalmas: Minden kihívás más és más, ahogy két teljesen egyforma szervezetet sem találunk. Ezt a változatosságot támogatja a Jedox azzal, hogy a szoftver testre szabható, az igények, a projektek szerint alakítható.
  • Könnyű integrálni: Az adat önmagában nem információ. Ahhoz, hogy az váljon belőle, megfelelő formába kell önteni, elemezhetővé kell varázsolni. Az elemzést az adatok integrálása teszi lehetővé, ami a Jedox rendszerén belül néhány kattintással megtehető.
  • Elérhető: Ma már egyáltalán nem biztos, hogy valaki az irodában, a számítógépe előtt ülve dolgozik, előfordulhat, hogy az otthonából vagy éppen egy mobil eszközről szeretné elérni a szoftvert. A Jedox segítségével akár mobiltelefonról is lehet követni az adatokat, az eredményeket, hozzá lehet férni bárhol és bármikor a szükséges információkhoz.

A Jedox értékelése - G2 2022

A G2 a világ egyik legnagyobb technológiai piactere, ahol a userek megismerhetik, feltérképezhetik azokat a szoftvereket, amelyek az igényeikhez leginkább illeszkednek. A több milliós forgalmat bonyolító weboldal igazi mankó azok számára, akik szeretnének valós véleményeket és visszajelzéseket kapni a szoftverekről vagy azért, hogy tovább fejlesszék azokat, vagy pedig azért, hogy használják.
 
A cég nemrég adta ki 2022-es téli riportját, amelyben a Jedox igen előkelő értékeléseket kapott. Nézzük ezeket!
 
A felhasználók átlag felettinek értékelték a pénzügyi tervezésre és jelentéskészítésre vonatkozó egységeket, illetve kifejezetten elégedettek voltak a vállalati teljesítménymenedzsment tervezés szegmensével. A felhasználói értékelések értelmében az egyszerű használat, a támogatás magas minősége és a könnyen elvégezhető beállítások miatt vált az üzleti szereplők kedvencévé a Jedox.
 
A Bixpert a megbízható technológiák iránt elkötelezett. Munkák során valljuk, hogy szép eredményeket a megfelelő eszközökkel lehet hatékonyan elérni. Ezért is állítottuk csatasorba a Jedox-ot.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?