2017 - az eddigi legjobb évünk

Hogy stílusosak legyünk: minden KPI szerint rendkívül sikeres volt számunkra a 2017-es év.

 

Árbevétel tekintetében (mely mégiscsak az egyik legfontosabb, bár számunkra talán mégsem a legeslegfontosabb mérőszám) a tavalyi évhez képest több mint 66%-kal nőttünk és minden idők legjobb évét produkáltuk. Nyereségesség szempontjából még jobb a helyzet, és nem, nem is ez a legfontosabb kulcsmutatónk.

Ezt a sikert egyrészt hűséges ügyfeleinknek köszönhetjük, akikkel már hosszú évek óta együtt dolgozunk és azon új ügyfeleinknek, akik az elmúlt években szavaztak bizalmat nekünk.

 

Amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy minden eddiginél több új ügyfelünk lett, több projektet fejeztünk be és többen csatlakoztak felhasználóink népes táborához. Jelentősen nőtt a szoftverértékesítésből és a támogatásból származó árbevételünk, hiszen cégünk a MicroStrategy és a Jedox mellett további kiváló termékekkel bővítette termékpalettáját az egyre sokrétűbb ügyféligények kielégítése érdekében. Egyik új termékünk a Visual Crossing, mely teljes körű térképes megoldást nyújt Üzleti Intelligencia megoldásokhoz, a másik pedig az Exasol, mely a világ leggyorsabb, legjobban skálázható, legintelligensebb memória alapú analitikus adatbázisa.

 

A munkatársaink száma átlagban az árbevétellel arányosan nőtt, de év végére kétszer annyian voltunk, mint egy évvel azelőtt. Sikerült egy nagyrészt fiatalokból álló, de néhány, évtizedes tapasztalattal rendelkező „veteránt” is felvonultató csapatot összerakni, akik minden akadályt bravúrosan vettek. Cégünk folyamatos tréningekkel és képzésekkel biztosítja minden kolléga számára a fejlődési lehetőséget. A létszámbővülés miatt a Graphisoft Parkon belül tavaly év végén egy tágasabb irodába költöztünk.

 

A 2017-es év sikerei is mutatják, hogy cégünk minden területen kimagaslóan fejlődik. De nem kényelmesedhetünk el, sok feladatunk lesz ebben az évben is. Új termékek forgalmazását kezdtük meg és tanácsadóinkra is sok folyamatban lévő és új projekt vár. A 2018-as évre tele vagyunk tervekkel és a cég további bővülését céloztuk meg.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?