-
A kép nem érhető el

MicroStrategy and SAP Lumira

Könnyed és kifinomult térképek Microsoft Excel-hez,

MicroStrategy-hez és SAP Lumira-hoz

A kép nem érhető el

Könnyed és kifinomult térképek Microsoft Excel-hez,

MicroStrategy-hez és SAP Lumira-hoz

Könnyed és kifinomult térképek Microsoft Excel-hez,

MicroStrategy-hez és SAP Lumira-hoz

VCLocationAnalysis

LOCATION ANALYSIS

Egy intelligens megoldás, melynek segítségével megértheti a megcélzott demográfiai területek értékét, így optimális pozicionálást, értékesítést és versenyhelyzetet teremthet vállalata számára.

TOVÁBB >>

VC WA

WEATHER ANALYTICS

Teljes körű időjárás elemzések. Ruházza fel üzleti intelligencia elemzőit az időjárási és éghajlati elemzések erejével.

 


TOVÁBB >>

TÉRKÉPEK MICROSOFT EXCEL-HEZ

A hatékony, interaktív térképek segítségével új szemszögből tekintheti meg adatait a már jól megszokott Excel környezetben.TOVÁBB >>

SAP LUMIRA TÉRKÉPEK

A Visual Crossing egy szorosan integrált, teljes funkcionalitással rendelkező és intuitív térképes környezetet biztosít az SAP Lumira Discovery, Designer és SAP Design Studio felhasználói számára.

TOVÁBB >>

TÉRKÉPEK MICROSTRATEGY-HEZ

Ez az egyetlen teljes, könnyen használható térképes megoldás MicroStrategy-hez, melynek segítségével gyorsan hozhat létre kiváló minőségű térképeket.TOVÁBB >>

  • VC kep1
  • VC kep2
  • VC kep3
  • VC Kep4
  • VC Kep5
  • VC Kep6
  • VC Kep7
  • VC Kep8
  • VC Kep9
VC_term_banner-small2.png

A Visual Crossing-ot úgy tervezték, hogy a legintuitívabb és legteljesebb földrajzi térképplatformot nyújtsa az üzleti felhasználók számára. A Visual Crossing-gal olyan térképeket hozhat létre, melyekkel növelheti üzleti elemzései hatékonyságát; mindegy, hogy Ön egy felhasználó, aki Microsoft Excel-ben kezel táblázatokat, vagy egy vállalati-szintű, fejlett elemzési képességekkel rendelkező üzleti intelligencia eszközzel - mint például a MicroStrategy, vagy SAP Lumira- kezel több Terabyte-nyi adatot.

A Visual Crossing 4 egy olyan ügyfél-oldali, webes architektúrájú platformot nyújt, melyet úgy terveztek, hogy a legmagasabb technikai hátteret biztosítsa bármely hagyományos térinformatikai elemzés teljesítéséhez. Mindezt egy könnyen kezelhető vizualizációs felületen, ahol a földrajzi elemzések segítségével valós üzleti értékeket teremthet.

Nagy teljesítmény

A Visual Crossing 4 rendelkezik az elérhető leggyorsabb „térkép-megjelenítő” motorral. A Visual Crossing architektúrája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többszázezer összetett, tematikusan sorszámozott poligont jelenítsenek meg pillanatok alatt. Élvezik azt a képességet, hogy az általuk létrehozott térképeken bátran megjeleníthetik a vállalat akár teljes adatállományát, mellyel a költséges és összetett térinformatikai GIS architektúrák egyszerűen nem tudnak versenyezni.

Egyedi igényre szabott

A Visual Crossing kulcsrakészen (out-of-the-box) érkezik olyan erőteljes adatmegjelenítési képességek hatalmas választékával, melyekkel más rendszerekben nem találkozhatunk. A felhasználók összehasonlíthatják az egyes helyek teljesítményadatait szelektorok, sugár, vezetési idő, voronoi partíciók stb. funkciók használatával. A Visual Crossing egy igazán teljes, (hely)elemző eszköztárral rendelkezik, mellyel a felhasználók számára lehetővé válik az ügyfelek lokalizálása, az ellátási láncok kezelése, versenytársak monitorozása, kannibalizációs forgatókönyvek kiértékelése, továbbá az egyes helyek teljesítményadatainak megértése.


A legfrissebb termékbemutató videók eléréséhez kövesse a Visual Crossing YouTube csatornáját


KIVÁLASZTÁS ÉS ELEMZÉS

KIVÁLASZTÁS ÉS ELEMZÉS


Fedje fel bármely hely értékét és teljesítményét
ANIMÁCIÓK

ANIMÁCIÓK


Hozza mozgásba adatait a trendek, vagy kampányeredmények megtekintéséhez

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY


Jelenítse meg azonnal a legnagyobb adathalmazokat

EGYÉNI RÉGIÓK ÉS TERÜLETEK

EGYÉNI RÉGIÓK ÉS TERÜLETEK


Jelenítsen meg egyéni területeket, ahogy azt megtervezték

KÖNNYED HASZNÁLAT

KÖNNYED HASZNÁLAT


Intuitív felület a földrajzi adatok elemzéséhez bármely felhasználó számára

VÁLLALATI KÉPESSÉGEK

VÁLLALATI KÉPESSÉGEK


Kezelje adatait és felhasználóit egy biztonságos környezetben

Amennyiben további információkra lenne szüksége a Visual Crossing Microsoft Excel, MicroStrategy, vagy SAP integrációjáról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kattintson az alábbi linkre, ahol további hasznos információkat, letöltési segédleteket talál.

Visual Crossing Help Center >>

© 2019 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS