MicroStrategy oktatóknak

Image

Korszerűsítse a felsőoktatást és nyűgözze le diákjait az adatelemzés tananyagba való beépítésével. Ismertesse meg a diákokkal a MicroStrategy kivételes képességeit, hogy segítsen számukra jobban megérteni a világot az adatokon keresztül. Alakítsa ki és fejlessze tanítási módszereit egy könnyen használható elemzési platformmal.

Miért a MicroStrategy?

Image
Image

ÉRTÉKES KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE

 

Az adatelemzés megértése rendkívül nagy jelentőséggel bír a mai modern munkahelyeken. A szervezetek és vállalatok erre hagyatkoznak az üzleti kihívások megoldásában.

Image

NYŰGÖZZE LE DIÁKJAIT

 

A MicroStrategy átfogó platformjának és intuitív felhasználói felületének köszönhetően diákjai egy csúcstechnológiás eszköz segítségével könnyedén fedhetik fel adathalmazaikban megbúvó meglátásaikat. Biztosítson hozzáférést egy erőteljes platformhoz, ahol a skálázhatóság nem megy a használhatóság rovására.

Image

OKTATÁSRA KÉSZ

 

Az adatelemzést könnyedén beillesztheti a tananyagba oktatási segédletekkel és workshop-anyagokkal, valamint a MicroStrategy platform két elképesztő opciójával, mely beépíthető bármely óratervbe. A használatra kész anyagok és oktatási segédletek minimális előkészítést igényelnek ahhoz, hogy diákjainak egy elemzésekben gazdag óratervet kínálhasson.

Válassza azt a MicroStrategy terméket, mely illeszkedik oktatási stílusához

Image
Image

MicroStrategy Desktop

Image
  • Egyszerű letöltés, könnyed használat. A MicroStrategy Desktop egy örökké INGYENES és hatékony adatfelderítő eszköz, mely mindent tartalmaz, melyre az adatokhoz való hozzáféréshez, vizualizációhoz és elemzéshez szüksége lehet.
  • A MicroStrategy Desktop gyors és rugalmas önkiszolgáló elemzéseket, több mint 70 adatforráshoz való hozzáférést, beépített adatelőkészítési képességeket, fejlett elemzési függvényeket, big data csatlakoztathatóságot és offline munkára való képességet kínál.
Image

MicroStrategy az Amazon Web Services-en

Image
  • A felsőoktatásra tervezett, term-based INGYENES cloud opció a MicroStrategy teljes vállalati funkcionalitását tartalmazza
  • Az oktatók elindíthatnak 50 felhasználó kiszolgálására alkalmas dedikált cloud szervereket legfeljebb négy hónapra
  • Nincs szükség szoftver letöltésére, így a diákoknak és az oktatóknak több idejük marad, hogy az adatvezérelt óratervre összpontosíthassanak és hozzáférjenek a jelentésekhez és dokumentumokhoz bármely webböngészőn keresztül.

Vigye az adatelemzést a tanterembe.

© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS