-

TALÁLJA MEG VÁLLALATA SZÁMÁRA A LEGMEGFELELŐBB DEMOGRÁFIAI CSOPORTOT

A Location Analysis és Store Placement eszközök már elérhetőek Microsoft Excel-hez és weben.

FEDEZZE FEL A VÁLLALATA ELHELYEZKEDÉSÉBEN REJLŐ IGAZI LEHETŐSÉGEKET

Egy intelligens megoldás, melynek segítségével megértheti a megcélzott demográfiai területek értékét, így optimális pozicionálást, értékesítést és versenyhelyzetet teremthet vállalata számára

 

A Visual Crossing Location Analysis egy könnyen kezelhető és hatékony eszköz, mellyel megtalálhatja és kiértékelheti a vállalata számára legideálisabb helyszíneket. A „distance” és az „attraction” modellek használatával a Location Analysis eszköz hatalmas mennyiségű tárolt demográfiai adatot dolgoz fel, hogy meghatározza azokat a területeket, ahol a legtöbb érték koncentrálódik.

Ahelyett, hogy egy területet pusztán a demográfiai adatok alapján elemezne, a Location Analysis intelligens módon összesíti az összes ügyfélaktivitást, így olyan információkhoz is hozzájuthat, mint például az egyes területek valós értéke és az elvárt megtérülés.

Akár azt szeretné megtudni, hogy meglévő üzletei a versenytársakhoz képest megfelelő helyen vannak-e, új helyszíneket szeretne kiértékelni, vagy specifikus demográfiai adatokhoz hozzájutni, a Visual Crossing Location Analysis eszköze a megoldás.

capture.jpg
© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS