Alakítsa át szervezetét egy intelligensen működő vállalattá

white-line2.PNG

Szabadítsa fel az adatvezérelt innovációt a MicroStrategy elemzési és mobilitás platformjával.

MSTR-banner-image_mod.png

Erőteljes, rugalmas platform.

line_red.PNG
A MicroStrategy a hagyományos üzleti intelligenciát ötvözi elemzési, mobil és felhő csúcstechnológiával. Ezáltal lehetővé válik a szervezetek számára, hogy olyan átalakító alkalmazásokat hozzanak létre és fejlesszenek, melyek maximalizálják az információ értékét és felgyorsítják az üzleti folyamatokat. Más gyártókkal ellentétben a MicroStrategy technológia összes komponense szervesen épült be, így a MicroStrategy ökoszisztéma minden egyes eleme tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Az egységes architektúra vezető technológiai gyártókkal és nyílt forráskódú eszközökkel való integrációt is kínál, így bármely munkafolyamat, alkalmazás, vagy folyamat könnyedén gazdagítható az erőteljes elemzési képességekkel.
MSTR_banner_background_4.jpg

Engedje, hogy a legerőteljesebb elemzési platform az Ön vállalatának érdekeiért dolgozzon.

Erőteljes elemzések, melyek átalakítják az üzletmenetet.

line_red.PNG

A MicroStrategy gyors és intuitív elemzési élményt nyújt webes, desktop és mobil felületeken.

 


Képességek, melyekkel embereket ruházhat fel és fellendítheti szervezete működését.

line_.PNG

A vállalati jelentéskészítéstől és adatfelderítéstől a mobil termelékenységig és valós idejű telemetriáig, csak a MicroStrategy biztosít a szervezeteknek olyan képességeket, melyek segítségével adataikat valódi intelligenciává alakíthatják.
MSTR_laptop.jpg
MSTR_unified-platform_1.png

Egységes platform vállalati elemzéshez és mobilitáshoz.

mstr_line_red.PNG

A MicroStrategyt úgy építették fel, hogy kifinomult elemzési és biztonsági alkalmazások gyors fejlesztését tegye lehetővé a szervezetek számára. A platform architektúra egyedülálló módon teljesíti a nagyteljesítményű alkalmazások kézbesítését és tesz eleget minden felhasználó és szervezet üzleti intelligenciával szemben támasztott követelményeinek.
Image


Nem kell a válaszok után kutatnia, azok megtalálják Önt. A HyperintelligenceTM segítségével a kívánt információk most már mindig, mindenhol, mindenki számára elérhetőek- kattintások nélkül.

hyperintelligence_1.png
  • MSTR dataviz1
  • MSTR dataviz2
  • MSTR dataviz3
  • MSTR dataviz4
  • MSTR dataviz5
  • MSTR dataviz6

MICROSTRATEGY MOBILE

A MicroStrategy Mobile alkalmazás segítségével az üzleti felhasználók közvetlen iOS, vagy Android eszközükön is hozzáférhetnek az összes jelentéshez, dokumentumhoz és adatfelderítő dashboard-hoz. Hozzon jobb döntéseket akár menet közben is.

IPHONE >>       IPAD >>       ANDROID >>

MICROSTRATEGY CLOUD

A MicroStrategy az AWS-en (Amazon Web Services) és az Azure piactéren keresztül azonnali hozzáférést nyújt egy teljes vállalati felhő platformhoz. Most már bármilyen méretű szervezet kezdeményezhet teljesen konfigurált és használatra kész vállalati elemzési és mobilitás projekteket, mindezt teljesen önállóan.

MICROSTRATEGY IDENTITY

Végre egy biztonsági megoldás, mely képes helyettesíteni a jelszavakat. A MicroStrategy Identity egy olyan sokoldalú, vállalati biztonsági megoldás, mely a digitális és fizikai eszközökhöz való hozzáféréshez a biztonság és a megbízhatóság legjobb kombinációját nyújtja.

MicroStrategy termékek

line_red.PNG

A MicroStrategy termékek klienseken, szervereken, drivereken, gateway-eken és alkalmazásokon keresztül biztosítanak hozzáférést lehetőségeinkhez.

 
MSTR_kliensek.jpg
MSTR_szerverek.jpg
MSTR_driver_1.jpg
mstr_line_red.PNG

TALÁLJA MEG A VÁLLALATA SZÁMÁRA LEGMEGFELELŐBB MEGOLDÁST


Mindegy, hogy Ön egy globális gyártó vállalat pénzügyi igazgatója, vagy egy kiskereskedelmi egység munkatársa, a MicroStrategy olyan erőteljes eszközökkel és adatkezelési megoldásokkal rendelkezik, melyek forradalmasíthatják a munkáját.
mstr_line_red.PNG

ÚJ KÉPESSÉGEK ÉS FUNKCIÓK


Fedezze fel az új funkciókat és javításokat, melyek még könnyedebbé teszik a transzformatív elemzési és mobilitás alkalmazások létrehozását és fejlesztését.
mstr_line_red.PNG

MIÉRT VÁLASSZA A MICROSTRATEGY-T?


Fedezze fel a MicroStrategy platform legfőbb előnyeit. Páratlan teljesítmény, legjobb értékelést kapott mobil elemzések, erőteljes biztonság és adminisztráció, kivételes skálázhatóság és még sok más.

Készen áll arra, hogy alkalmazza a legerőteljesebb elemzési platform nyújtotta lehetőségeket?

© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS