A Jedox leegyszerűsíti a tervezést, elemzést és
jelentéskészítést

Nézze meg ezt a 3 perces demót,
vagy kezdje el az ingyenes próbaverzióval

Jedox-Overview-Video.png

Vállalati teljesítménymenedzsment és Üzleti
Intelligencia egy egységes platformon

jedox-unified-view-3-600x338.png

Tervezés, elemzés és jelentéskészítés egyetlen integrált EPM platformon

Egy integrált vállalati teljesítménymenedzsment szoftver megbízható adatokat, információkat és útmutatást nyújt a vállalat minden egyes tagjának. A Jedox mindezt biztosítja: önkiszolgáló költségvetés készítés, tervezés és előrejelzés, intuitív elemzésekkel és BI dashboardokkal ötvözve, egyetlen integrált platformon. A felhasználók, a vállalat bármely osztályán a pénzügytől az értékesítésig és humánerőforrásig, egyazon adatmodellen és üzleti logikán alapuló, integrált terveket és jelentéseket hozhatnak létre.

A táblázatoktól a vállalati teljesítménymenedzsmentig

Szabaduljon meg a táblázatokban rejlő kockázatoktól

A Jedox, Excel táblázatait egy vállalati szintű megoldássá alakítja. Csatlakoztassa az Excel-t és minden adatforrását a Jedox többdimenziós adatbázisához. Adjon még ehhez kifinomult adatfelügyeletet, munkafolyamatokat és audit képességeket. A Jedox megszabadítja az Excel-alapú üzleti folyamatokban rejlő kockázatoktól, miközben meglévő Excel ismereteire épít.
jedox-simplified-planning-and-performance-management-4-1200x908.jpg

Korszerűsítse tervezési folyamatait

A Jedox vállalati teljesítménymenedzsment szoftver korszerűsíti a költségvetést, előrejelzést és tervezést a vállalat pénzügyi, értékesítési, humánerőforrás, beszerzési és egyéb osztályain. Integrálja a pénzügyi tervezést és elemzést működési tervekkel és jelentésekkel, a vállalat folyamatainak optimalizálása, az adatminőség javítása és a tervezési ciklusok lerövidítése érdekében.

Indítsa be a tervezést, költségvetés készítést és előrejelzést

Fedezze fel a Jedox Marketplace-t - a legjobb iparági gyakorlatok és szabványos sablonok

A Jedox modellek olyan előre beépített alkalmazások, melyek felgyorsítják és leegyszerűsítik az integrált vállalati tervező megoldások létrehozását. Minden egyes modell kulcsrakész jelentéseket, adatbázisokat, üzleti logikát és szabályokat, munkafolyamatokat és integrált feladatokat tartalmaz, melyeket igényeinek megfelelően rugalmasan konfigurálhat és testre szabhat.
jedox-marketplace.jpg
aissisted-planning.png

AIssistedTM tervezés

A beépített Jedox AI motor intelligens döntéstámogatással és automatizációval támogatja a pénzügyi és üzleti folyamatokat. Fedezze fel, hogy a mesterséges intelligencia, a prediktív elemzés és a felhő alapú technológia hogyan teszi intelligensebbé a vállalati-szintű tervezést, költségvetés-készítést és előrejelzést.

A Jedox rendszer felépítése

Image

FEDEZZE FEL MIBEN MÁS A JEDOX

Rugalmas szoftver
platform

Reagáljon a szervezet, vagy a folyamatok váltakozó összetettségére az iparág egyik legrugalmasabb platformjával.

Problémamentes
adatintegráció

Csatlakozzon zökkenőmentesen bármely adatforráshoz a felhőben, vagy helyben a Jedox erőteljes integrációs eszközével.

Intuitív ExcelPLUS

Válassza a kívánt felhasználói élményt: a már jól ismert Excel környezetet, vagy az intuitív webes és mobil alkalmazásokat.

Kiemelkedő
teljesítmény

Használja ki a Jedox többdimenziós adatbázisát, mely a legfrissebb memória-alapú számítási technológiát és GPU-t biztosítja a valós-idejű elemzések és az alacsony várakozási idő eléréséhez.

Gyors értékteremtés

A gyors prototípus készítésnek, dinamikus bevezetésnek és alkalmazásfejlesztésnek köszönhetően rekordsebességgel fejlesztheti ki alkalmazásait, kódolás nélkül.

Innovatív mobil és
közösségi megoldások

A mobil és közösségi technológia erejével ruházhatja fel a rendszeresen úton lévő munkatársait. Agilis vállalati teljesítménymenedzsment bárhol, bármikor és bármely eszközön.

Granuláris
adatfelügyelet

Védje adatait a granuláris felhasználói szerepek és engedélyek segítségével –akár cella-szinten is.

Korrekt árképzés

Tapasztalja meg, hogy ügyfeleink miért értékelik folyamatosan kiválóra a Jedox-ot „ár-érték arány” tekintetében és teszik a Jedox-ot vállalati sztenderddé az üzleti teljesítmény növelése érdekében.

Jedox Cloud

Kezdje el az ingyenes próbaverzióval, mely teljes funkcionalitást biztosít a felhőben–nincs szükség telepítésre. Fedezze fel ezt az intuitív, Excel-szerű Jedox Web alkalmazást, mely már a Jedox Marketplace-t és az előre beépített Jedox modelleket is tartalmazza. Zökkenőmentesen csatlakoztathatja helyben elérhető és felhőalapú adatforrásokból származó adatait is. Hozzon létre és osszon meg hatékony tervezési, elemzési és jelentéskészítési megoldásokat.

Jedox Mobile App

A Jedox Mobile applikáció, (iOS-ra és Android-ra) erőteljes visszaírási képességeinek köszönhetően azonnali hozzáférést biztosít az összes vállalati adathoz dashboardok, jelentések, ad-hoc elemzés és tervezés segítségével. A Jedox Mobile okostelefonját, vagy tabletét egy produktív tervező és elemző eszközzé alakítja.


Kezdje el az ingyenes próbaverzióval és fedezze fel a Jedox erőteljes tervezési, hatékony elemzési és fejlett jelentéskészítési képességeit bármely eszközön.

Ingyenes próbaverzió >>

Youtube_gomb1.png
© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS