Blog

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A MicroStrategy 10™ bemutatásra került a Business Intelligence and Analytics csúcstalálkozó BI Bake-Off-ján.
„A sikeres BI-hoz és elemzéshez a Gartner által fontosnak tartott 15 kategóriából 13-ban a MicroStrategy teljesített a legjobban.” mondta Mark Gambil, a MicroStrategy Incorporated marketing vezérigazgatója. „A BI Bake-Off-on való szereplésünk megerősíti az áttörő vállalatelemzés platformunk fontosságát a piacon, és motivál arra, hogy tovább bővítsük ügyfeleink számára nyújtott innovatív lehetőségeit és értékét.”

 

bi bakeoff

 

Az idei BI Bake-Off-ra meghívták a MicroStrategy-t, a Microsoft-tal, Qlik-el és a Tableau-val együtt, hogy bemutassák az adat felfedezési képességüket interaktív és könnyed körítéssel –

megtekintheti a MicroStrategy Bake-Off videóját. Az egyes szállítókat arra kérték, hogy készítsenek adatokra alapozott döntéseket, az Amerikai Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által nyilvánosan közzétett College Scorecard adatai alapján. A szállítóknak feltett kérdéseket az eszközök adat felfedezési funkcionalitása és az üzleti felhasználói kihívások szem előtt tartásával állították össze. A MicroStrategy bemutatta a MicroStrategy 10 képességeit, beleértve a Data Blendinget, adat előkészítést, ellenőrzött adat felfedezést és a mobil funkciókat.

 

Ezen felül, a MicroStrategy senior termék marketing igazgatója Vijay Anand és MicroStrategy ügyfelek, a Dr Pepper Snapple Group, Interstate Batteries és a Ryder Systeb mutatták be a vállalati adatfelfedezést a MicroStrategy 10-el. Minden felszólaló ügyfél kifejtette, a decentralizált csoportoknál hogyan vezették be az önkiszolgáló BI-t, és bővítették az elemzési lehetőségeket az új csoportoknál, miközben az adatbiztonságot és adatkezelést egy központosított szemantikai architektúra támogatja.

MicroStrategy 10.3™ mostantól elérhető

A MicroStrategy 10.3, az áttörő MicroStrategy 10 Secure Enterprise™ vállalati elemző platform legújabb változata mostantól elérhető. A 10.3-as verzió bővült újabb adat felfedezési képességekkel és könnyen használható fejlesztések sorával, arra tervezve, hogy segítse a vállalaton belüli üzleti felhasználókat.

 

A MicroStrategy 10.3 kipróbálásához látogasson el a http://www.microstrategy.com/us/free-trial oldalra és használja az új Expressz telepítést. A MicroStrategy 10.3 világszerte bemutatásra kerül az elkövetkezendő eseményeken és része lesz a folyamatban lévő 2016 MicroStrategy Symposium sorozatnak. Ha érdekli egy egész napos tanulás, élő bemutatókkal, gyakorlati workshopokkal és kapcsolatépítési lehetőségekkel regisztráljon egy következő eseményre a http://www.microstrategy.com/us/learn/symposium oldalon és csatlakozzon a Twitteren folyó beszélgetéshez az #MSTRSymposia hashtaget használva.

 

Forrás: http://ir.microstrategy.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=961131

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A MicroStrategy 10.2 GA mostantól elérhető a hivatalos letöltő oldalon.

Fontosabb frissítések

 • Általános munkafolyamat és stabilitási fejlesztések
 • Enterprise Manager mostantól az Operations Manager-től és HealthAgent-től függetlenül használható
 • Dinamikus dátumok használata a Desktop/VI-ban (Dashboardokon)
 • Egyedi vizualizációk (pl. D3 könyvtárak) gyors importálási lehetősége közvetlenül a Desktop alkalmazásban
 • MicroStrategy Mobile iOS és Android fejlesztések (Android app további felzárkóztatása)
 • Testreszabható MicroStrategy Web kezdőlap
 • Automata particionálási lehetőség az intelligens kockákhoz
 • Memória kocka frissítési lehetőség anélkül, hogy az összes adatot újból importálni kellene az adatforrásból
 • Új Image Layout vizualizáció HTML5 alapon
 • Fejlesztett térkép vizualizációk
 • Formázott sablon alkalmazásának lehetősége az egész Report Service dokumentumra vagy csak egy kiválasztott objektumra

A mellékelt letölthető brosúra tartalmazza a 10.2-es verzió összes újdonságát.

10.2 Whats New Brochure Updated.pdf

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

2015. október 15-én az Adobe elismerte, hogy az összes Flash Player verziója kritikus biztonsági hibát tartalmaz. Mivel ez a bejelentés kiemelt figyelmet generált a piacon, arra számítunk, hogy ügyfeleink nagy része frissíteni fogja Flash Player telepítéseit.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Jövő év elején ismét megrendezésre kerül a MicroStrategy hagyományos éves konferenciája, 2016. február 8. és 10. között.
Ezúttal a keleti part, Miami Beach ad otthont a hagyományosan rendkívül színvonalas rendezvénynek.

© 2019 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS