Blog

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A MicroStrategy 2020 olyan új képességeket mutat be, amelyek jobb teljesítményt és skálázhatóságot biztosítanak a teljes felhasználói élmény fokozása érdekében. Az új verzió kiváló teljesítményt, magas fokú biztonságot és felügyeletet nyújt a nyitott és átfogó architektúrán keresztül.


Ráadásul ez a világ első és egyetlen platformja Hyperintelligence™ technológiához.


Tekintse meg a MicroStrategy 2020 újdonságait >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Új mobil alkalmazás, Jedox Planner Excel Online-hoz és gyorsabb hozzáférés a Jedox Support-hoz.


A 2019.4-es kiadás számos olyan új és izgalmas képességgel bővül, melyeket a végfelhasználók leginkább kedveltek a szavazás során.


A felhasználók közvetlen Jedox applikációjukon keresztül is hozzáférhetnek a Jedox Supporthoz, így sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik a support kérések elküldése. Ezt a kiadást vadonatúj Jedox Mobile alkalmazás is kíséri, melyben új SAML hitelesítés is helyet kapott.


Tekintse meg a Jedox 2019.4 további újdonságait >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Jedox az idei BARC BI Survey-ben - az elemző és jelentéskészítő szoftvereket összehasonlító globális felhasználói felmérésben- ismét kiváló eredményeket ért el. Az integrált teljesítménymenedzsment termékeket összehasonlító csoportban a Jedox több kategóriában is csúcs és vezető pozíciókat ért el. Ez az eredmény is megerősíti a Jedox pozícióját, mint a világ egyik vezető integrált üzleti intelligencia és vállalati teljesítménymenedzsment megoldás szállítója.

 

BI Survey 19 jelentés letöltése >>

Previous Next

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Tegnap megtartottuk első Meetup-unkat a magyarországi MicroStrategy felhasználókkal! Szép számmal összegyűltünk, aminek azért is örülünk, mert látjuk, hogy van értelme ennek a kezdeményezésnek. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket ebben! A jövőbe mutató és hasznos előadások után a felhasználók kötetlen formában oszthatták meg egymással tudásukat, tapasztalataikat. Egy nagyon jó hangulatú, laza, beszélgetős este volt, amit mindenképp meg kell ismételni! 😊

© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS