Blog

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Próbálta valaha megérteni hogyan követheti céljait Salesforce-ban?

 

Csatlakozzon a Jedox és Dominique Gilles, a Salesforce regionális (ISV Sales) alelnökének ingyenes webes előadásához, melyen élőben kerül bemutatásra az alkalmazás.

 

Regisztráljon most, hogy megtudja, milyen egyszerű az értékesítési kvótákat közvetlenül Salesforce-ban beállítani, korrigálni és a tényleges teljesítményt a tervvel összevetve nyomon követni.

 

Időpont: Március 27. (11:00-12:00)

 

Érdekli a téma, de nem fog tudni részt venni? Regisztráljon és a Jedox elküldi Önnek az előadás felvételét.

 

További információk, regisztráció >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ a Fundamenta Lakáskassza Zrt. és a BiXPERT Kft. szakmai támogatásával Adatvizualizációs versenyt szervez. A verseny döntője a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre 2019. február 28-án.

 

Versenyünkön új, izgalmas formában bontakoztathatjátok ki tudásotokat és mutathatjátok meg magatokat. Kombinálhatjátok közgazdasági, informatikai, adatelemző és vizuális képességeiteket, hogy adatelemző szupersztárok legyetek 😊

 

A Fundamenta biztosítja a versenyhez az anonimizált adatokat, melyeket elemezni, vizualizálni kell. Kíváncsiak vagyunk rá, milyen összefüggéseket találtok az adatokban és hogyan tudjátok azokat megmutatni! Vajon milyen összetételű igazából pl. az ügyfél és hitelállomány? Mire lehet következtetni az adatokból? Használjatok nyugodtan külső adatforrásokat is, kapcsoljátok azokat az általunk adott adatokhoz, hogy még több rejtett összefüggésre fényt derítsetek! A legjobbak számára további együttműködési lehetőségek nyílnak meg világszínvonalú BI csapatunkkal.

 

A MicroStrategy magyarországi nagyköveteként a BiXPERT is büszkén támogatja az üzleti intelligenciával és adatelemzéssel kapcsolatos egyetemi programokat. Ezért a versenyhez az iparág vezető elemző és adatfelderítő eszközét biztosítjuk teljesen ingyenesen. Támogatásként pedig a több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat, hisz a felkészülés során témába vágó oktatással is segítünk majd benneteket. Ismerd meg a MicroStrategy-t és ha érzel magadban elég kreativitást, szívesen bemutatnád elemzési tudásodat és adatvezérelt meglátásaidat, akkor jelentkezz a versenyre!


A verseny mindenki számára nyitott és mindenki számára hasznos lehet, aki az adatelemzés és vizuális adatfelderítés irányába szeretné továbbfejleszteni tudását. Célja, hogy a lakástakarékpénztári adatok innovatív felhasználásával az indulók új ötletekkel álljanak elő és új összefüggésekre világítsanak rá.


A versenyzők a maradandó élmények, a hasznos tapasztalatok és gyümölcsöző kapcsolatok mellett számos értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak.

 

Vegyél részt a Happy Data Day programján (nem csak versenyzőként) Meetup

 

Versenykiírás >>

 

GYIK >>

 

Nevezés >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A MicroStrategy World konferencia 2019. február 4-6 között Phoenix-ben (Arizona) kerül megrendezésre, melyen több ezer adatelemzéssel foglalkozó szakember vesz majd részt a világ minden tájáról. 3 nap. 1 központi téma- segíteni, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki adataiból.

 

A MicroStrategy World 2019 az év legjobb lehetősége arra, hogy sikertörténeteket halljon, szakértőkkel találkozzon, értesüljön a legfrissebb újdonságokról, és a helyszíni workshop-okon hamar MicroStrategy készségeket szerezzen.

 

További információk >>

 

Nevezzen a MicroStrategy World 2019 Dossier versenyére 2019. január 25-ig és egy Apple Watch-ot, vagy egy iPhone Xs-t nyerhet. Az üzleti érték, információk bemutatása, elemzési munkafolyamat, kreativitás és dizájn alapján a legjobb háromnak ítélt dossier alkotói külön elismerésben részesülnek.

 

További információk >>

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Csatlakozzon ehhez az egy napos eseményhez, mely a Bécs szívében található Marriott Hotel-ben kerül megrendezésre.• Az esemény megnyitó beszédét Michael J. Saylor tartja- kiemelten foglalkozik a mobilitást és vállalati elemzést érintő legfrissebb újdonságokkal.
• Hallgassa meg MicroStrategy ügyfelek előadásait arról, hogyan alakították át szervezetüket egy intelligensen működő vállalattá
• Megtudhatja, hogy a következő generációs vállalati elemzési és mobilitási megoldások egy folyamatosan fejlődő üzleti környezetben hogyan tehetik hatékonyabbá és jövedelmezőbbé szervezetét
• Hallgassa meg MicroStrategy partnerek sikertörténeteit
• Ismerje meg Ön is a legjobb gyakorlatokat és szerezzen olyan tudást, mellyel a legtöbbet hozhatja ki a MicroStrategy-ből


További információk, regisztráció >>

© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS