Blog

Previous Next

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Tegnap megtartottuk első Meetup-unkat a magyarországi MicroStrategy felhasználókkal! Szép számmal összegyűltünk, aminek azért is örülünk, mert látjuk, hogy van értelme ennek a kezdeményezésnek. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket ebben! A jövőbe mutató és hasznos előadások után a felhasználók kötetlen formában oszthatták meg egymással tudásukat, tapasztalataikat. Egy nagyon jó hangulatú, laza, beszélgetős este volt, amit mindenképp meg kell ismételni! 😊

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Büszkék vagyunk arra, hogy a Jedox már a negyedik egymást követő évben az egyetlen tervező-szoftver szállító világszerte, aki elnyerte a Gartner Advisory Services független elemző vállalat Industry Excellence díját, a 2019-es Wisdom of Crowds Business Intelligence (BI) és Enterprise Performance Management tanulmányokban elért kiemelkedő teljesítményéért.

 

További információk >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A MicroStrategy 2019 a világ első és egyetlen platformja HyperintelligenceTM technológiához, egyesített elemzéshez és átalakuló mobilitási alkalmazásokhoz.

 

A legnyitottabb és legteljesebb megoldás a BI piacon, amely képessé teszi a szervezeteket arra, hogy intelligensebb vállalatokká váljanak.

 

A legújabb MicroStrategy 2019 Update 2 kiadás erőteljesebb, biztonságosabb, optimalizált, továbbá új és izgalmas képességekkel érkezett!

 

További információk >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A felhasználói beszámolók igazolják, hogy a Jedox kivételes ügyfélértéket és felhasználói élményt nyújt.

 

A Jedox, az EPM szoftverek vezető szállítója, az idei „The Planning Survey 19”-ben - amely a világ legnagyobb felhasználói felmérése a tervezési, költségvetés-készítési és előrejelzési szoftverek között- kiemelkedő eredményeket ért el.

© 2019 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS