Blog

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A MicroStrategy World konferencia 2019. február 4-6 között Phoenix-ben (Arizona) kerül megrendezésre, melyen több ezer adatelemzéssel foglalkozó szakember vesz majd részt a világ minden tájáról. 3 nap. 1 központi téma- segíteni, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki adataiból.

 

A MicroStrategy World 2019 az év legjobb lehetősége arra, hogy sikertörténeteket halljon, szakértőkkel találkozzon, értesüljön a legfrissebb újdonságokról, és a helyszíni workshop-okon hamar MicroStrategy készségeket szerezzen.

 

További információk >>

 

Nevezzen a MicroStrategy World 2019 Dossier versenyére 2019. január 25-ig és egy Apple Watch-ot, vagy egy iPhone Xs-t nyerhet. Az üzleti érték, információk bemutatása, elemzési munkafolyamat, kreativitás és dizájn alapján a legjobb háromnak ítélt dossier alkotói külön elismerésben részesülnek.

 

További információk >>

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Csatlakozzon ehhez az egy napos eseményhez, mely a Bécs szívében található Marriott Hotel-ben kerül megrendezésre.• Az esemény megnyitó beszédét Michael J. Saylor tartja- kiemelten foglalkozik a mobilitást és vállalati elemzést érintő legfrissebb újdonságokkal.
• Hallgassa meg MicroStrategy ügyfelek előadásait arról, hogyan alakították át szervezetüket egy intelligensen működő vállalattá
• Megtudhatja, hogy a következő generációs vállalati elemzési és mobilitási megoldások egy folyamatosan fejlődő üzleti környezetben hogyan tehetik hatékonyabbá és jövedelmezőbbé szervezetét
• Hallgassa meg MicroStrategy partnerek sikertörténeteit
• Ismerje meg Ön is a legjobb gyakorlatokat és szerezzen olyan tudást, mellyel a legtöbbet hozhatja ki a MicroStrategy-ből


További információk, regisztráció >>

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Dresner Advisory Services, Wisdom of Crowds® „Vállalati tervezés” és „Üzleti Intelligencia” tanulmányaiban „Overall Leader”-ként pozícionálta a Jedox-ot, immár a harmadik egymást követő évben. Mindkét tanulmány megerősíti a Jedox vezető pozícióját „Ügyfélélmény” és „Eladói hitelesség” kategóriákban. A kulcsfontosságú kategóriákban (termék, érték, technikai támogatás, értékesítés és tanácsadás) elért jelentős fejlődés tovább erősíti a Jedox CPM szoftver erőteljes növekedési pályáját.

 

További információk >>

© 2019 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS