Blog

Pénzügyi Adatvizualizációs Verseny

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ a Fundamenta Lakáskassza Zrt. és a BiXPERT Kft. szakmai támogatásával Adatvizualizációs versenyt szervez. A verseny döntője a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre 2019. február 28-án.

 

Versenyünkön új, izgalmas formában bontakoztathatjátok ki tudásotokat és mutathatjátok meg magatokat. Kombinálhatjátok közgazdasági, informatikai, adatelemző és vizuális képességeiteket, hogy adatelemző szupersztárok legyetek 😊

 

A Fundamenta biztosítja a versenyhez az anonimizált adatokat, melyeket elemezni, vizualizálni kell. Kíváncsiak vagyunk rá, milyen összefüggéseket találtok az adatokban és hogyan tudjátok azokat megmutatni! Vajon milyen összetételű igazából pl. az ügyfél és hitelállomány? Mire lehet következtetni az adatokból? Használjatok nyugodtan külső adatforrásokat is, kapcsoljátok azokat az általunk adott adatokhoz, hogy még több rejtett összefüggésre fényt derítsetek! A legjobbak számára további együttműködési lehetőségek nyílnak meg világszínvonalú BI csapatunkkal.

 

A MicroStrategy magyarországi nagyköveteként a BiXPERT is büszkén támogatja az üzleti intelligenciával és adatelemzéssel kapcsolatos egyetemi programokat. Ezért a versenyhez az iparág vezető elemző és adatfelderítő eszközét biztosítjuk teljesen ingyenesen. Támogatásként pedig a több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat, hisz a felkészülés során témába vágó oktatással is segítünk majd benneteket. Ismerd meg a MicroStrategy-t és ha érzel magadban elég kreativitást, szívesen bemutatnád elemzési tudásodat és adatvezérelt meglátásaidat, akkor jelentkezz a versenyre!


A verseny mindenki számára nyitott és mindenki számára hasznos lehet, aki az adatelemzés és vizuális adatfelderítés irányába szeretné továbbfejleszteni tudását. Célja, hogy a lakástakarékpénztári adatok innovatív felhasználásával az indulók új ötletekkel álljanak elő és új összefüggésekre világítsanak rá.


A versenyzők a maradandó élmények, a hasznos tapasztalatok és gyümölcsöző kapcsolatok mellett számos értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak.

 

Vegyél részt a Happy Data Day programján (nem csak versenyzőként) Meetup

 

Versenykiírás >>

 

GYIK >>

 

Nevezés >>

© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS