Blog

22 kategóriában a legjobbak közé sorolták a Jedox-ot a 2018-as Planning Survey-ben

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Planning Survey 18: A világ vezető CPM felmérésében, a felhasználók üzleti érték szempontjából a legjobb megoldásnak választották a Jedox-ot

 

A idei BARC Planning Survey kulcskategóriáiban a Jedox ismét a legmagasabb pontszámokat kapta mindhárom szakértői csoporttól. A platform a legjobb besorolást kapta „Self-Service” és „Business Value” kategóriákban, mely eredmény a „Business Benefits”, „Project Success” és „Project Length” kategóriákban elért pontszámok kombinációján alapul. A kitűnő eredmény egy újabb előrelépés a termékek rangsorában és megszilárdítja a növekedés terén elért eredményeket.

 

„A felhasználók átlag feletti aránya a Jedox segítségével olyan üzleti előnyöket ér el, mint a tervezéshez szükséges alacsonyabb erőforrásigény, a munkatársak elégedettségének növelése, a tervezés összetettségének csökkentése, a tervezés jelentéskészítéssel és elemzéssel való fejlett integrációja, valamint a stratégiai és operatív tervezés fejlett integrációja."- nyilatkozta Dr. Christian Fuchs, a BARC „Analytics & Data Management Practice” részlegének vezetője és alelnöke.

 

Jelentés letöltése >>

© 2020 BiXPERT. All Rights Reserved.

KERESÉS