Egy igazán teljes üzleti intelligencia megoldás


Egy elemzőeszköz, mely új koncepciójával ötvözi az egyszerű kezelhetőséget a vállalat teljes körű igényeinek lefedésével. Egy új megközelítési forma, mely egyszerre szolgálja ki az üzleti felhasználók és az IT elvárásait. Egy forradalmian új megoldás minden felhasználónak, bárhol, bármikor, bármely eszközön, valós idejű adatokkal támogatva a döntéshozatalt.

A MicroStrategy egy ideális választás a vállalatok számára. Testre szabott, kifinomult, bővíthető, gyors, egyszerű és biztonságos. A központi és egyetlen információforrás.

A MicroStrategy platform vállalata minden területén tökéletesen lefedi az elemzési és jelentéskészítési igényeket. A Gartner az elmúlt 8 évben folyamatosan vezetőként pozícionálta a MicroStrategy-t az Üzleti Intelligencia és Elemző platformok jelentésében.

Fedezze fel a MicroStrategy Analytics fejlett elemzési képességeit! Hozzon létre perceken belül lenyűgöző dashboardokat, vizualizációkat és jelentéseket, mellyel jelentősen növelheti vállalata hatékonyságát és eredményességét.

Ingyenes próbaverzió


A MicroStrategy intuitív és interaktív vizualizációs eszközeinek segítségével adataiból könnyen és gyorsan fedezhet fel sémákat, mintákat, trendeket és bújtatott összefüggéseket.

A fontos üzleti döntések gyakran irodán kívül születnek. A MicroStrategy Mobile alkalmazással adatait biztonságosan magával viheti, mobil eszközein bemutathatja, módosíthatja, megoszthatja. A MicroStrategy Mobile-t négy egymást követő évben is első helyre sorolták a Dresdner mobil BI piacot feltáró jelentésében.

A MicroStrategy nagy gondot fordít az adatok biztonságára. A MicroStrategy Usher egy kifejezetten erre kidolgozott megoldás, amely a vállalaton keresztüli folyamatok és alkalmazások teljes adatbiztonságát szolgálja. A tradicionális biztonsági módszereket (pl. azonosító, jelszó) felváltja mobil azonosító alkalmazásokkal, melyek a felhasználók személyes mobileszközein jelennek meg.

A teljes MicroStrategy megoldás az Önnek legmegfelelőbb módon

Mivel nyújt többet a MicroStrategy a versenytársaknál?