Önkiszolgáló Üzleti Intelligencia
és teljesítménymenedzsment

Egységesített tervezés, elemzés és jelentéskészítés

A Jedox önállóan, IT segítség nélkül használható rendszere lehetővé teszi a gyorsabb döntéshozatalt, és radikálisan csökkenti a kifejlesztésére szánt időt. Optimalizálja az üzleti folyamatokat egy egységes megoldásban, amely használható Excel-ben, internetes felületeken, tableteken, okostelefonokon, és a felhőben egyaránt.

A Jedox megoldása minden iparágban széleskörű elfogadottságot élvez. A rendszert a felhasználók nagy szabadsága teszi ilyen népszerűvé. A felhasználók adott jogosultággal képesek önállóan adatokat módosítani, tölteni, azokkal műveletet végezni, ami ideális tervező és elemző eszközzé teszi a Jedox rendszerét.

A rendszert a vállalatnál felmerülő tervezési és elemzési igények kielégítésére alapvető számítógép kezelési ismeretekkel rendelkező felhasználók is hatékonyan használhatják. A Jedox felhasználói felülete a mindenki által jól ismert Office eszközökhöz hasonlít. Bárki, aki akár alapfokon használja az Excelt, vagy más Office eszközt, képes a Jedox használatára.

Kezdje el az ingyenes próbaverzióval és fedezze fel a Jedox erőteljes tervezési, hatékony elemzési és fejlett jelentéskészítési képességeit bármely eszközön!

Ingyenes próbaverzió

A Jedox Üzleti Intelligencia megoldása egységesíti az elemzés, tervezés és jelentéskészítés folyamatait egy könnyen kezelhető, gyors, interaktív, innovatív és megfizethető platformon.

12 indok amiért partnereink a Jedox-ot választják

Memória alapú technológia

Gyors, hatékony, a többdimenziós képleteket és az adatvisszaírást is támogatja. Amennyiben az adatok megváltoznak, minden érintett aggregált szám változik, így minden számítási eredmény valós időben elérhetővé válik.

Dinamikus adatmegjelenítés

Kiterjedt adatmegjelenítési lehetőségek, internetes és mobil dashboard-ok, zökkenőmentes Excel, Word és PowerPoint integráció, widget-ek használata.

Egységes multidimenzionális adatbázis

Egy adatstruktúra változása azonnal megjelenik az összes riportban, dashboard-on, számítógépen, mobil eszközön. A felhasználók azonnal reagálni tudnak az adatai változására, ehhez igazítva üzleti terveiket és növelve hatékonyságukat.

Önálló adatkezelés

A felhasználók önállóan, az IT segítsége nélkül képesek adatmodellek, elemzések és riportok elkészítésére. Továbbá a rendszer konfigurálását, felhasználók hozzáadását, adathozzáféréseket is beállíthatnak.

Mobilitás

A Jedox Mobile segítségével iPad-en, iPhone-on, vagy Android-os mobil készülékén, táblagépén is létrehozhat dashboard-okat, jelentéseket, elemzéseket, tervezéseket. Valós idejű adatáramlással a mobil eszköze is egy termelékeny BI eszközzé válhat.

Jedox Cloud

Teljes Jedox funkcionalitás hardver beruházás és szoftver letöltés nélkül.

Előrejelző elemzések

A Jedox beépített előrejelző funkcióival és statisztikai eszközeivel segíti a folyamatosan változó adatok magas szintű elemzését.

Biztonság

Teljes körű biztonságot nyújt adatai számára felhasználók, csoportok és szerepek alapján.

Adatintegráció helyben és felhőben

A Jedox beépített ETL eszköze kapcsolódást és adatkinyerési modelleket kínál más adatforrásokhoz, mint pl. SAP, Salesforce, és egyéb standard vállalati adatforrásokhoz helyben, vagy akár felhőben is.

Részletes tervezés

A Jedox alkalmazással átfogó, multidimenzionális, több hierarchiás, komplex tervezési modellek készíthetőek.

Adatvisszaírás

Az adatok a vállalaton belül bármilyen eszközön rögzíthetőek, módosíthatóak, lekérdezhetőek, valós idejű információt biztosítva ezzel a pontos döntéshozatalhoz.

Alacsony TCO

Független globális BI felmérések is igazolják, hogy a Jedox biztosítja a legalacsonyabb teljes bekerülési és üzemeltetési költséget rugalmas licencelési modelljének, gyors implementálhatóságának és alacsony karbantartási költségének köszönhetően.

Tapasztalja meg a virtuális túra, az élő és igény szerinti webes szemináriumok és a személyes web demo-k segítségével, hogy az Üzleti Intelligencia milyen könnyed, gyors és rugalmas tud lenni.

Részletek>>

Jedox Cloud

A Jedox Cloud megoldás teljes funkcionalitást biztosít hardver beruházás és szoftver letöltés nélkül.

A tervezés, elemzés és riportkészítés perceken belül lehetővé válik.

Jedox Mobile

Férjen hozzá a legfrissebb vállalati adatokhoz bárhol, bármikor. Változtassa át táblagépét, vagy okos telefonját egy produktív BI & teljesítménymenedzsment eszközzé.

Megoldás minden területre

Ha rendelkezésére állna az összes lehetséges vállalati információ, a munkatársak vajon tudnák hatékonyan használni? A megbízható és időben rendelkezésre álló adat nagyon fontos, azonban változtatni a menedzsment folyamatokon az adatokba való teljes betekintést használva még fontosabb. A Big Data és az Üzleti Intelligencia lényege nem az, hogy néhányan adatokat tudjanak elemezni, hanem az, hogy az összes menedzser használja az üzleti intelligenciát a hatékonyabb döntéshozatalhoz nap mint nap.

A digitalizáció gyökeresen átalakította a marketing világát is. Az adatok manapság létfontosságúak a marketing sikerekhez. Ahhoz, hogy Ön hatékonyan tudja kampányai célcsoportját megcélozni, nyomon kell követnie potenciális vásárlói útját. A marketing adatok szét vannak szórva CRM rendszerekben, webes elemzésekben, közösségi oldalakon, elhomályosítva ezzel azokat az információkat, melyek segítségével jövedelmezőbb kapcsolatot építhetne ki ügyfeleivel. A Jedox egy egységes platformot nyújt a direkt marketingesek, márkamenedzserek és marketing szakemberek részére önkiszolgáló tervezéshez, elemzéshez és jelentéskészítéshez. A Jedox egy konzisztens modellben egyesíti a belső és külső forrásokból származó adatokat. (Új adatforrások menet közben is hozzáadhatóak az egyedülálló adatvezérelt-modellezéssel.) A Jedox elemzésre optimalizált architektúrája valós idejű elemzési lehetőségeket nyújt a folyamatosan változó adatokon. Használja a közösségi médiából, az adattárházból és a tranzakciós rendszerekből származó adatokat, hogy teljes rálátása legyen minden egyes ügyfélre és szerződésre. A Jedox segítségével egyszerűbben tudja azonosítani, nyomon követni és megtartani legértékesebb ügyfeleit.

Legyen szó konszolidációról, vagy költségvetésről, az adatok mennyisége és összetettsége megnehezíti a szükséges információkhoz való hozzáférést. Ha időt veszít az adatok összegyűjtésével és összeegyeztetésével, akkor ezzel nem támogatja a tény alapú döntéshozatalt. A Jedoxot úgy tervezték, hogy jelenlegi Excel tudásával önállóan tudja létrehozni, kezelni jelentéseit, költségvetését és elemzéseit. Könnyen kezelhető, így Önnek csak az üzleti eredményekre kell koncentrálnia.

A hatékony beszerzés kritikus abból a szempontból, hogy naprakészek legyünk a szállítóink kapacitásából, kezeljük a felmerült igényeket, kontrolláljuk a cash-flow-t és a költségeket, miközben fenntartjuk a minőséget. A Jedox egy erőteljes, memóriában tárolt teljesítményt nyújt egy felhasználóbarát felületen. Az Excel hátrányainak kiküszöbölésével, de az Excel ismeretek használatával optimalizálni lehet a beszerzést anélkül, hogy más osztályoktól függnénk. A Jedox iparágvezető bevezetési ideje azt is jelenti, hogy akár már ma is beindíthatja ellátási lánca áramvonalasítását és üzleti fejlődését.

A digitális kor szabadabbá teszi a vásárlókat és új piaci lehetőségeket teremt. A vevők jobban informáltabbak, így Önnek is azzá kell válnia. Az e-kereskedelmi csatornákon és közösségi médián keresztül beérkező ügyféligények, adatok rendkívül komplexek és sokfélék. Az értékesítési osztály elsődleges célja az eladások növelése. És az Ön értékesítési csapatának növelnie kell az értékesítést. Hogyan tudja hatékonyan felhasználni ezeket az adatokat ügyfelei jobb megismerésére, az értékesítési ciklusok lerövidítésére és pontos előrejelzések készítésére egy gyorsan változó piacon? Optimalizálja a teljes értékesítési folyamatot a Jedox-al. Az agilis Jedox platform robosztus és könnyen használható, így már ma elkezdheti a munkát (helyben, a felhőben, bármely mobil eszközön, weben, vagy a már megszokott Microsoft Office termékeken keresztül) hosszú, végeláthatatlan projektek nélkül, melyek zavaróan hatnak az értékesítési csapat munkájára.