-

Termékek

MicroStrategy

Egy igazán teljes vállalati Üzleti Intelligencia megoldás: Személyre szabott alkalmazások minden felhasználónak, bármely eszközön; Könnyen használható, gyors önkiszolgáló elemzések; Kivételes skálázhatóság és adatbiztonság; Páratlan adathozzáférés; Skálázható, központosított adminisztráció; Telepíthető helyben, vagy a felhőben.
Részletek >>

Jedox

Egyetlen egységes platform- Tervezés, elemzés, jelentéskészítés, dashboardok, egyetlen egységes megoldásban; Innovatív technológia-újszerű GPU Big-Data gyorsítási technológia; Microsoft Office integráció; Nagy sebességű elemzések, mobilitás és Cloud; Rugalmas licencelési modell; Gyors beüzemelés; Alacsony üzemeltetési költségek.

Részletek >>

Visual Crossing

Egy teljes, intuitív és skálázható térképes megoldás üzleti felhasználók számára. Olyan térképeket hozhat létre, melyekkel növelheti üzleti elemzései hatékonyságát. Microsoft Excel, SAP Lumira és Design Studio és MicroStrategy integráció. A Visual Crossing segítségével könnyedén beazonosíthat földrajzi trendeket, mellyel pénzt takaríthat meg és növelheti profitabilitását.
Részletek >>

Exasol

A leghatékonyabb adatelemzési platform. Az Exasol memória alapú adatbázis a leggyorsabb és legskálázhatóbb elemzési RDBMS platform a piacon. Rugalmas telepítés: Telepítse az Exasolt-t helyben, férjen hozzá ExaCloud szolgáltatás keretében, vagy az Amazon Web Services és a Microsoft Azure piactéren keresztül.

Részletek >>